Leuk dat je bij ons wilt shoppen. Onze webshop is anders dan de webshops die je gewend bent om bloemen te bestellen. Wij werken niet met plaatjes van boeketten die wij dan vervolgens namaken.

Met bloemen geef je niet zomaar iets: je geeft vreugde, liefde, steun, waardering, kortom je geeft emotie. Ons doel is dan ook jouw emotie te vertalen in bloemen. In de winkel “offline” gaat dat geweldig; we kunnen met je praten, kunnen je vragen stellen. Zo kunnen we samen met jou en onze verse seizoensbloemen het mooiste boeket samenstellen wat past bij de emotie die jij wilt overbrengen.

Om dit ook online mogelijk te maken hebben wij, in samenwerking met aanstormend interieurstylist Vicky Pansters van Stijl Habitat, dé nieuwe bloemenwebwinkel ontwikkeld. In onze webwinkel werken wij met moodboards. Je maakt een keuze uit één van de hoofdthema’s, kiest vervolgens een sfeer die je aanspreekt en je budget. Wij maken dan met dagverse seizoensbloemen binnen dat budget het meest geweldige boeket en brengen zo je emotie over. Voorkeur voor een bepaalde bloem of andere specifieke voorkeuren? Geen probleem. Vermeld ze bij bijzonderheden en wij houden er rekening mee. Laat je verassen door onze moodboards en neem snel een kijkje.

Wil je vandaag nog bloemen laten bezorgen op een adres ergens in Nederland? Bestel dan vóór 12:00 uur (maandag t/m zaterdag) of neem even contact met ons op, gaan we even kijken wat de mogelijkheden zijn. In Numansdorp, Klaaswaal en Zuid-Beijerland bezorgen wij zelf. Verder worden vrijwel alle bezorgingen gedaan door collega bloemisten waar wij goed mee samenwerken.Wij hanteren de volgende bezorgkosten: Numansdorp € 2,95, Klaaswaal en Zuid-Beijerland € 4,00, overige plaatsen in Nederland: € 6,95. Bij verzendwijze heb je ook de mogelijkheid te kiezen voor "Afhalen in de winkel" Je haalt dan je bestelling zelf op bij ons in de winkel, uiteraard betaal je dan geen bezorgkosten.

De gezelligste winkel van Numansdorp

Kamer van Koophandel: 23048349    BTW-nr.: NL8039.63.099.B.01 © 2015